Flanders from above

Luchtvideo voor Toerisme Vlaanderen

Luchtvideo voor Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen contacteerde BEE-FLY met de vraag of we een video konden maken met de titel 'Flanders from above'. Hoe, wat en waar? Daar mochten we zelf invulling aan geven. Dat moesten ze ons geen twee keer vragen.

We startten met het uitwerken van enkele originele concepten en storyboards. Na enkele vergaderingen hadden we een sterke format die goed werd onthaald door de klant. We konden de opnames inplannen.

Er was wel één uitdaging. Aangezien we voor sommige van deze shots boven de wettelijke hoogtelimiet van 300ft (90m) moesten vliegen, was het niet eenvoudig om de toestemming te krijgen van het Directoriaat Generaal van de Luchtvaart (DGLV). Dit kwam vooral omdat DGLV nog geen ervaring had met het toestaan van dronevluchten boven de wettelijke limiet van 300ft.

Lang verhaal kort: wij kregen als allereerste de toelating om met een private drone in België boven de 300ft te vliegen. En daar zijn we best wel trots op.

Benieuwd naar het resultaat van ons avontuur? Bekijk de volledige video hieronder en geniet mee van 'Flanders from above'!

Wij laten ons niet beperken door de wettelijke limieten en doen er alles aan om de shots legaal en precies te krijgen zoals u het wil.

Wenst u ook dergelijke professionele luchtvideo's? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend.

Bekijk ons video aanbod