Professionele luchtvideo's

Luchtvideo

 

 

Dronevideo’s volgens bioscoopstandaarden

Heeft u luchtvideo’s nodig voor een bedrijfsvideo of reportage? BEE-FLY levert hoogstaande, kwalitatieve dronevideo’s. We nemen op in 4K RAW: onze ruwe beelden worden gemaakt volgens professionele bioscoopstandaarden en omgetoverd tot een prachtig, indrukwekkend eindresultaat.

Onze opnames met grotere drones zorgen voor een gevoel van diepte waarmee we een wauw-effect creëren. Vervolgens zorgen we voor een creatieve montage van de dronebeelden, helemaal afgestemd op jouw project of onderwerp. Op die manier laten we geen enkele kans onbenut om jouw video op de best mogelijke manier op te nemen en af te werken.

Contacteer ons

Event video's

BEE-FLY brengt uw event in beeld. We leveren boeiende sfeerbeelden, aftermovies of reportages van seminaries, shows, optredens en andere evenementen. Professioneel gefilmd, mooi gemonteerd en afgewerkt op maat van uw event en specifieke wensen.

Meer informatie

Bedrijfvideo's

Heeft u een professionele bedrijfsvideo of corporate movie nodig? Een reportage of een promotiefilm? Laat de productie van uw bedrijfsfilm aan BEE-FLY over. Van opname tot montage en afwerking: wij staan in voor de volledige productie van uw bedrijfsvideo.

Meer informatie