BEE-FLY Matrice 600 PRO

BEE-FLY Matrice 600 PRO

De Matrice 600 PRO hexacopter kwam in 2016 ons team vervoegen en kreeg in 2018 een grote update. Dit toestel vliegt op 6 batterijen, heeft 3 moederborden, 3 gps-chips en 6 propellers. Daardoor is dit toestel uitermate veilig en mag het zelfs boven een mensenmassa vliegen. 

Deze drone is een echte pro. Om perfecte beelden te maken, besturen we hem in dual operator. De piloot manoeuvreert met de drone en houdt de technische zaken in het oog. De cameraman houdt zich in alle concentratie bezig met de bediening van de camera. 

De Matrice 600 Pro bezit over volgende technische specialisaties: 
  • Klasse 1A en 1B. Mag boven mensenmassa’s vliegen.
  • SONY A7RIII fullframe camera. Kwaliteit ten top in zowel foto als video.
  • Gestabiliseerde Gremsy T3 Gimbal. Volledig 360° beweegbare en gestabiliseerde gimbal.
BEE-FLY INSPIRE 1 RAW

BEE-FLY INSPIRE 1 RAW

Onze INSPIRE 1 RAW is ons werkpaard en onderging tal van metamorfoses. Op tijd en stond overschakelen naar een betere camera was een evidente keuze. 

Om te filmen wordt de drone met twee werkkrachten bemand. Piloot en cameraman vullen elkaar zorgvuldig aan. Luchtfotografie kan door 1 persoon verzorgd worden. Om een foto te nemen, blijft de drone stilhangen. Onze piloot kan zich dan focussen op de camera-instellingen. Met glanzend mooie foto’s als gevolg.

De INSPIRE 1 RAW bezit over volgende technische specificaties:

  • Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
  • X5RAW camera. Professioneel filmen en fotograferen.
  • 4K RAW-resolutie. Elk frame is een RAW-bestand. Zo kunnen we in postproductie de belichting aanpassen zonder kwaliteitsverlies.
BEE-FLY MAVIC 2 PRO

BEE-FLY MAVIC 2 PRO

De MAVIC 2 PRO is de kleinste telg in de BEE-FLY-familie. Met zijn kleine kilo aan gewicht zou u niet denken dat dit een pro toestel is. Deze drone is klein, maar fijn. En heeft heel wat beeldkwaliteit aan boord. 

Door dat lichte gewicht kan hij tot een halfuur lang zijn 4 propellers laten draaien. En in de lucht blijven hangen. Zeer geschikt voor indoor opnames in kleine ruimtes. En ideaal voor timelapse en hyperlapse. Waarbij er over een grotere afstand traag en gestaag foto’s genomen worden.

De MAVIC 2 PRO bezit over volgende technische specificaties:

  • Klasse 1A, 1B en klasse 2. Mag bijna over alles vliegen.
  • 4K resolutie. Een groot videobestand met veel montagemogelijkheden.
BEE-FLY Spreading Wings S1000+

BEE-FLY Spreading Wings S1000+

De Spreading Wings S1000+ octocopter was ons eerste heavy lifting toestel. Dit toestel heeft reeds honderden vluchten in zijn logboek staan en heeft jarenlange ervaring binnen onze vloot. Door middel van de Canon 5D MIII die er onder hangt, is dit toestel uitermate geschikt om de perfecte luchtfoto's te maken.

De Spreading Wings S1000+ Pro bezit over volgende technische specialisaties:

  • Klasse 1A en 1B. Mag boven mensenmassa’s vliegen.
  • Canon 5D MIII. Hoge resolutie kwaliteitsfoto's.