Dronefotografie

BEE-FLY is gespecialiseerd in luchtfotografie met drones. Kwalitatieve luchtfoto’s van veraf of dichtbij. Denk maar aan indrukwekkende, panoramische beelden van landschappen, bedrijfsgebouwen, immobiliën, … We maken haarscherpe beelden en bewerken ze tot een prachtig eindresultaat.

Meer info

Luchtvideo

Wenst u opnames vanuit de lucht? Met dronevideo’s creëert BEE-FLY een unieke meerwaarde voor video’s van landschappen, bedrijven, corporate video’s, ...

We maken gebruik van verschillende lenzen om een indrukwekkend gevoel van diepte te creëren. Onze opnames worden gemaakt in 4K RAW, volgens professionele bioscoopstandaarden.

Meer info

Bedrijfsfilm

Heeft u een professionele bedrijfsvideo of corporate movie nodig? Een reportage of een promotiefilm? Laat de productie van uw bedrijfsfilm aan BEE-FLY over. Van opname tot montage en afwerking: wij staan in voor de volledige productie van uw bedrijfsvideo.

Meer info

Inspectie

Voor het inspecteren van daken, gebouwen, masten of bruggen zijn luchtvideo’s met drones een onmisbaar en veilig hulpmiddel. Drones worden ook ingezet om gevaarlijke situaties op een veilige manier in beeld te brengen.

BEE-FLY beschikt over de nodige licenties om dicht bij elk gebouw of object te komen. Samen kunnen we de beelden realtime bekijken. Ook wanneer je er niet kan bij zijn, bezorgen we je de opnames of beelden.

Meer info

Mapping

Wenst u een groter gebied vanuit de lucht in beeld te brengen? Vertrouw dan op BEE-FLY voor een hoogkwalitatieve luchtkaart of luchtvideo. We programmeren onze drone met gps-coördinaten, zodat hij traag en voorzichtig fotografeert. Nadien worden alle foto’s in een groot, naadloos geheel samengevoegd.

Meer info

3D Fotoscan

Met een 3D fotoscan digitaliseren we een object. Zo maken we met behulp van luchtfotografie van elk object een driedimensionele, fotorealistisch 3D-model van elk voorwerp. Zo kunnen complexe vormen van elke omvang snel en goedkoop in beeld worden gebracht en gedigitaliseerd.

Meer info

360° Virtual Tours

Bij een virtual tour of 360°-fotografie vliegen de dronetoestellen van BEE-FLY naar een punt om er rondom foto’s van te nemen.

Na de opnamedag worden alle beelden aan elkaar gemonteerd tot indrukwekkende 360°-foto’s. Deze bieden unieke mogelijkheden voor virtuele rondleidingen. Denk maar aan de binnenkant van gebouwen, bedrijfsterreinen, evenementenlocaties of bouwprojecten.

Meer info